Friday, April 27, 2012

(Gambar) Scha Al-Yahya yang Sangat Nampak Wangi


Gambar di atas menunujukkan Scha Al-Yahya  bergambar dengan pelbagai haruman.  Haruman tersebut dari Avon yang mendapat jolokan no.1 Fragrance company in Malaysia.

Scha Al-Yahya begitu murah rezeki menjelang hari-hari bahagianya.  Beliau dilantik menjadi Duta Haruman Avon.  Dia juga dikenali melalui drama bersiri Awan Dania, prebert Jamilah dan Kelaaaas kau Maria.  Beliau juga bakal melanggsungkan perkahwinan dengan Awal Ashaari.

Layan gambar Scha Al-Yahya yang sangat kelihatan wangi dengan gandingan haruman, Sweet Honesty, Imari, Vanilla Soft Musk.

Scha Al-Yahya bersama haruman Vanilla Soft Musk

Nampak matang bersama haruman Imari

Feminin dan chic bersama haruman Sweet Honesty
Sumber : Avon

(Gambar) Pre Wedding Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari

Tambah kapsyen
Memang Awesome ! Superb ! Gambar Pre wedding Scha dan Awal.  Tengok lah siapa tukang ambil gambar kan ? Saiful Nang tu .  Beliau juga yang menshoot majlis Dr. Sheikh Muzafar dan isteri (angkasawan negara pertama tu).

Jelesnya, aku tak ada pun gambar pre wedding masa kahwin dulu.  Tapi gambar sebelum majlis walimatul urus ada lah diambil sebagai kenangan iaitu di Italy ,German dan Austria. Biarpun bukan Pre Wedding tapi boleh lah jadikan kenangan sebelum majlis kahwin kan ? heheheh nak jugak , nak feel feel jugak

Bawah pokok Epal di Austria


di Piazza Le Rome ( kalau pakai cantik2 n gambar diedit mesti lagi cantik) heheheeh
Sungguh cantik gambar pre wedding Scha dan Awal ni.  Pada aku Awal nampak macam Ben Affleck yang hero Pearl harbour tu dan Scha seolah-olah gadis yang dicintai dan tidak rela kekasihnya pergi berperang. Amboi ! Storyline aku bagi.  Tapi betul lah gambar Pre wedding Scha dan Awal ni nampak macam cerita yang kita boleh reka dan imaginekan.  

Bak kata Yuna dalam iklan Canon , " setiap gambar ada lagu".

Layan gambar Scha dan Awal


Sumber :  Facebook Saiful Nang

(Gambar) Fasha Sandha dan Jejai sudah bernikah

Cantik manis si Fasha Sandha


Mini pelamin berinai .  Memang simple dan cantik .


Bagi seorang wanita bukan perkataan " I LOVE YOU" yang dinanti dari seorang lelaki yang dicintai tetapi perkataan "AKU TERIMA NIKAHNYA".

Tahniah Fasha Sandha dan Jejai yang telah bernikah pada 27 April 2012 (Jumaat) , jam 9.45 malam dengan hanya 2 kali lafaz.  Mereka dinikahkan oleh ayah Fasha Sandha di Hotel Crowne Plaza.

Tahniah ! Jom layan gambar Fasha pakai inai .

Sumber gambar : Facebook We Love Fasha Sandha ,
                           Facebook oh! bulan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...