Friday, February 8, 2013

Apa perasaan anda jika bekas isteri suami pangku anak suamimuDari gambar diatas terserlah cahaya ikhlas, redha dan silaturahim sesama Islam. Abby Abadi bekas isteri Norman Hakim melawat Memey Suhaiza dan bayinya. Sungguh harmoni!

Abby Abadi umum mengetahui sudah mengenakan hijab. Kata orang kalau ubah luaran dalaman juga tururt serta. Di dalam gambar tersebut turut kelihatan Abby Abadi mencium Memey Suhaiza wanita ynag pernah dihina dan dilemparkan kata-kata kurang enak.

Tapi itu dulu, sejarah! Sejarah tak mungkin kan berulang. Syukur

Sumber gambar : Instagram Memey Suhaiza

posted from Bloggeroid

Video Shila Amzah menangis sambil nyanyi lagu Ombak Rindu

Akibat dari perbalahan konflik Shila Amzah, ND lala dan Sharnaz Ahmad (cinta hati Shila Amzah) akhirnya tuba dikemuncak. Shila Amzah memang terkenal dengan mengupload video nyanyian nya di YouTube dan semalam Shila Amzah mengupload video nyanyiannya sambil menangis teresak-esak. Ombak rindu yang dinyanyikan seolah olah ingin menyampaikan isi hatinya kepada Sharnaaz Ahmad.

Di dalam video itu Shila Amzah berkata, " Assalamualaikum Sha harap semua okey. Sha minta maaf menyebabkan timbul kerisauan pada semua. Mak..... abah.... Sha minta maaf. Saya rindu semua orang.

Di dalam video terbut Shila Amzah memakai tudung dan baju putih dan matanya bengkak dipercayai akibat menangis semalaman. Sewaktu menyanyikan lagu ini juga Shila Amzah tidak henti henti memgalirkan airmata sambil menangis.

Saksikan video ini dan nilai sendiri. Di youtube juga ramai pihak mengecam timdakan Shila Amzah yang dianggap kebudak budak kan.
posted from Bloggeroid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...