Thursday, May 17, 2012

Konsert Mania AkhirEmpayar merah, biru dan hijau. 3 empayar yang dikuasai oleh 3 produser musik paling berpengaruh. Aubrey suwito, M.Nasir dan Ahmad Dhani tentunya dari Indonesia.

Minggu ke9 telah menyaksikan 3 lagi bintang Mania tergolek- golek keluar dan berguling tak boleh diselamatkan lagi setelah penyingkiran Alyah yang semestinya bukan artis program realiti SMS. Bintang yang teguling keluar ialahnAdira, Shila Amzah dan semstinya Ebi
Esok 19 Mei jam 9 malam bakal menyaksikan bintang yang berjaya merebut gelaran Bintang di Galaksi Mania. Siapakah gerangan bintang bertuah dan menggondol wang tunai setengah juta RM? RM500,000. ....MUNGKINKAH. ......

STACYJACLYN VICTORHAFIZ
HAZAMA
ARIL
Undian terkini setakat ini. JACLYN VICTOR menggungguli carta SMSDato' Siti Nurhaliza dan kumpulan Wings sebagai artis undangan
Saksikan Konsert Mania akhir yang bakal menyaksikan bintang tempatan berentap merebut gelaran juara bintangbdi Galaksi Mania dan membawa pulang wang tunai RM500,000. Saksikan siaran lansung di Astro ria 104. Saya tak sabar dan teruja nak menonton. Harap bukan pencarian penyanyi tapi 'entertainer' yang dikagumi. Saya sangat setuju jika Stacy menang! ! Huhu
posted from Bloggeroid

Gambar Kekasih Mark Zuckerberg Cantik Seksi

Priscilla Chan gadis yang berjaya menembusi hati bilionair Pengasas Facebook. Jangan ada nak tanya pulak FACEBOOK tu apa? Jawapan yang aku boleh bagi ialah Facebook ialah biru.

Gadis belatarkan Pendidikan bidang Perubatan. Yup! 'Beauty with brain'. Cantik, Seksi, Menggoda, Pandai dan mungkin Kaya. Pakej yang cukup lengkap.

Ini lah yang dinamakan cinta tak kenal rupa, bangsa, warna kulit. Suka- suka :-)

SILA LAYAN GAMBAR PRISCILLA CHAN. Tak layan rugi
posted from Bloggeroid

Samsung VS Nokia


Samsung

 Sekarang semua orang gila kan Smartphone.  Ini kerana pelbagai aplikasi yang menarik, banyak dan percuma.  ia juga memudahkan komunikasi dengan orang sekeliling.  

Saya juga menggunakan sistem operasi Android kerana banyak aplikasinya yang percuma dan memudahkan perhubungan.  Sebagai contoh perisian Whatsapp dan Viber yang amat membantu (maklumlah Perkahwinan jarak Jauh).  Aplikasi ini sedikit sebanyak dapat mengurangkan bil bulanan telefon saya.

Oleh kerana saya juga pemilik Samsung Tablet jadi saya telah menyumbang peningkatan jualan Samsung yang mengatasi Nokia.


SILA LAYAN ARTIKEL DI BAWAH
 _________________________________________________________________________________
SAN FRANCISCO:  

Gergasi Korea Selatan, Samsung menjadi pembekal utama telefon mudah alih dalam tempoh itu, mengatasi Nokia dari Finland yang mendahului sejak 1998.

Samsung menjual 86.6 juta telefon mudah alih iaitu peningkatan 25.9 peratus berbanding tahun sebelumnya.

Samsung juga merampas semula kedudukan nombor satu dalam pasaran telefon pintar daripada pembuat iPhone, Apple, dengan menjual 38 juta telefon pintar dalam suku pertama tahun ini daripada keseluruhan 144.4 juta.

Telefon pintar yang menggunakan sistem operasi Android keluaran Google mencakupi 56 peratus pasaran dunia atau 81.07 juta telefon pintar disusuli iOS sebanyak 22.9 peratus atau 33.12 juta unit. - AFP

Sumber Berita Harian
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...